Wat is “gezichtspeeling” de beste manier om de huid te vernieuwen in de herfst?

Met deze behandeling kunnen zonnevlekken, acne, acnelittekens en kleine rimpels worden behandeld.

Chloor uit zwembaden, te veel zon, droogte… Na de zomer gaat de huid, het grootste orgaan van ons lichaam, de herfst meestal tegemoet met een mooie kleur, maar in de meeste gevallen met een gebrek aan hydratatie, enkele vlekjes en een verslechtering van het huidbeeld. ACNE bij een vette huid. Ter bestrijding van wat deskundigen noemen de rebound-effect, een van de meest effectieve en populaire behandelingen is de zogenaamde FACIAL PEELING.

Waaruit bestaat het?

De NATUURLIJKE PEELING is een behandeling ter bestrijding van verschillende huidproblemen, van acne, rosacea, couperose, huidoneffenheden, rimpels, slapte, enz. . Het bestaat uit de verwijdering van verschillende lagen van de opperhuid door de toepassing van algen en botanische lagen die zorgen voor een vernieuwing van de huid die wordt vervangen door nieuwe van betere kwaliteit, met minder acne, puistjes, vermindering van rimpels en slapte. Zo wordt de nieuwe huid geboren met een betere textuur, vernieuwd, waarbij het door het lichaam zelf aangemaakte collageen en elastine toenemen.

Voor wie is het bedoeld?

De peeling is vooral aangewezen in gevallen van:

 • Fotoveroudering: Het doel is een gladdere huid, met een vermindering van rimpels en expressielijnen, verjonging van de huid en een toename van de celvernieuwing.
 • Acne of littekens: Een gladdere en zachtere huid wordt bereikt door het minimaliseren en deblokkeren van poriën en het verminderen van littekens en puistjes.
 • Het wegwerken van oneffenheden: een meer stralende huid wordt bereikt en de huidskleur wordt geëgaliseerd.

  Voorzorgsmaatregelen

  Voordat de procedure wordt uitgevoerd, wordt de patiënt gevraagd een formulier voor geïnformeerde toestemming die verduidelijkt wat de techniek inhoudt, hoe deze wordt uitgevoerd en informeert over de mogelijkheid van ongewenste bijwerkingen zoals pijn, infecties, uitslag of hyper/hypopigmentatie van het behandelde gebied.

  Om deze techniek te kunnen ondergaan, is het aanbevolen dat u niet te hebben gezonnebaad of kunstmatige UVA-stralen te hebben genomen in de voorgaande maand. in de afgelopen maand, en in de afgelopen twee weken geen gezichtsreiniging of peeling hebben ondergaan.

  De procedure wordt voorafgegaan door een grondige reiniging van de huid.

  Tijdens de behandeling, die meestal ongeveer een half uur duurt, voelt de patiënt een jeukend of brandend gevoel. jeuk of een branderig gevoel en roodheid. Na enkele minuten verdwijnt het prikkende gevoel terwijl een Rebalancing masker wordt aangebracht en vervolgens wordt een gel met calin perflurocarbon aangebracht om de resultaten van de behandeling te verbeteren. Tot slot wordt een zonnebrandcrème aangebracht zodat het gezicht wordt beschermd tegen de straling van de zon wanneer men naar buiten gaat, aangezien de huid veel gevoeliger is.

  Herstel en resultaten

  Na de behandeling is het zeer belangrijk om de aanbevelingen van de specialist op te volgen, die gewoonlijk inhouden dat de huid schoon wordt gehouden, van zuurstof wordt voorzien met een herstellende, helende en verzachtende crème, en het huis niet verlaten zonder zich eerst met zonnebescherming in te smeren (minstens index 30) om hyperpigmentatie te voorkomen.

  Wat te allen tijde moet worden vermeden is directe blootstelling aan de zon en het drinken van ten minste twee liter water in de loop van de dag na de behandeling om de gifstoffen weg te spoelen.

  De eerste dagen na de behandeling zal de huid rood zijn, maar beetje bij beetje zal deze afschilferen (soms onmerkbaar) en plaats maken voor een nieuwe huid, nog steeds met roodheid die geleidelijk zal verdwijnen, maar zachter en meer gehydrateerd en zonder de sporen van de eerder veroorzaakte schade.

  De huid wordt vrij van puistjes en vlekken, met een correcte afscheiding van olie, meer gehydrateerd en met een grotere helderheid. De effecten van de peeling zijn vrij langdurig, hoewel vervolgsessies zijn terugroepsessies worden aanbevolen, vooral als het doel was om rimpels te verminderen.

Free shipping

Inside Europe residency

Easy 30 day return

30 days money back guarantee

International guarantee

Offered in the country of use

100% secure payment

PayPal / MasterCard / Visa

Pedir tu
VITALIDERMA SKIN DETOX