Geschiedenis

Meer dan 25 jaar heb ik mijn kennis en ervaringen opgedaan bij de meest vooraanstaande cosmetica-merken, zowel in binnen- als in het buitenland. Ik ben werkzaam geweest als specialiste in huidverzorging, als manager van een kuurhotel en als adviseur en trainster binnen de cosmetica-branche. Daarnaast heb ik enkele jaren studies op universitair niveau en diverse masterclasses gevolgd op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging, gezondheid en voeding.

over ons

In 2012 besloot ik om een nieuwe stap te maken in mijn loopbaan en eindelijk kwam een lang gekoesterde droom voor mij uit! Ik startte mijn eigen bedrijf onder de naam: Vitaliderma-Skindiet. Ten eerste ontstaan vanuit een visie en filosofie, om een natuurlijke, multifunctionele lijn te ontwikkelen die het huidprobleem bij de basis aanpakt. Ten tweede vind ik het belangrijk dat zowel vrouwen als mannen zich kunnen identificeren, met hetgeen waar ik voor sta! Eerlijkheid, vertrouwen, transparantie, daadkracht, effectiviteit, gevoel en innerlijke kracht, zijn enkele van mijn karaktereigenschappen, die ik hoog in het vaandel heb staan. Daarom heb ik die bewust terug laten komen in mijn producten en heb daarmee een herkenbare en authentieke lijn gecreëerd. Mijn producten zijn allemaal ontwikkeld op basis van natuurlijke en effectieve ingrediënten voor medisch cosmetisch gebruik en zijn niet getest op dieren. Ze bevatten uitgekiende extracten van geneeskrachtige planten over de hele wereld. Kortom, eerlijke, hoogwaardige en transparante producten die voldoen aan de hoogst gekwalificeerde normen en eisen. Ik krijg van mensen vaak te horen dat de crèmes uitnodigen om de verpakkingen te openen vanwege de heerlijke en aangename geur. Omdat de producten natuurlijke ingrediënten bevatten, verwacht men blijkbaar eerder een neutrale geur, maar niets is minder waar. Geur is verleiding! Omdat ik gebruik maak van flesje en tubes, blijven de producten zeer hygiënisch en zijn dan ook langer houdbaar in tegenstelling tot wanneer ze in potten verpakt zouden zitten. Daarnaast kan ik zeggen dat de prijs/kwaliteitverhouding heel scherp is.

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is, om dicht bij het bedrijfs- en productieproces te staan. Samen met een bekend chemicus ben ik nauw betrokken bij de research en development van mijn producten. Luisteren naar en gehoor geven aan de wens van mijn cliënten en daarop eventueel anticiperen is voor mij ontzettend belangrijk. Training en coaching in de betreffende behandelingen met mijn producten, maken deel uit van mijn werkzaamheden in mijn bedrijf. Daarom onderhoud ik ook een nauw en intensief contact met mijn cliënten en sta ik te allen tijde open voor feedback.

over ons

Voorkomen is beter dan genezen; een zin die vaak wordt uitgesproken. Daarom heb ik schoonheid ook gekoppeld aan gezondheid, omdat met goede voeding en een gezonde levensstijl, problemen die van binnen gaan ontstaan, aangepakt kunnen worden. We zijn wat we eten en wat we doen en hoe we ons manifesteren, hoe we ons voelen. Mijn producten zijn erop gericht om problemen zowel van binnenuit als van buitenaf op te lossen, voor zowel jong als oud. Veel huidziektes en auto-immuunziektes zijn vanuit de micro-bio, waarover ik veel geleerd heb, in combinatie met goede voeding, goed te behandelen. Hieruit is ook mijn concept ontstaan: health en beauty by nature!

Ik wil mensen ook graag een stukje bewustwording meegeven; bewustwording van een gezondere manier van leven of verandering in hun leefstijl.

Leefstijl kunnen we namelijk onderverdelen in zes groepen: voeding, beweging, slaap, sociaal, ontspanning en zingeving. Het is namelijk duidelijk en wetenschappelijk bewezen, dat een ongezonde leefstijl tot aandoeningen kan leiden en dat een positieve verandering daarin, kan leiden tot het verminderen en zelfs verdwijnen van deze aandoeningen. Door mijn studies raakte ik bekend met de positieve invloed van een gezonde leefstijl en de grote en bepalende invloed van gezonde bacteriën in het lichaam. Gezonde bacteriën die een preventieve werking hebben op veel voorkomende ziektes. Gezondheid kent namelijk drie aspecten: ten eerste het fysieke, ten tweede het mentale en als laatste, het sociale aspect. Deze drie aspecten zijn van invloed op elkaar en wanneer deze in balans zijn, dan leidt dit tot een versterking van ons immuunsysteem, meer energie, een gezonder lichaam en dus minder fysieke en/of psychische klachten en uiteindelijk dus tot het ultieme gevoel van geluk!

Daarom ben ik naast mijn cosmeticalijn graag bezig met het coachen en begeleiden van mensen; hen van uitleg en informatie voorzien over gezonde voeding, sport en beweging; de gevolgen van stress, positieve energie die van invloed is op een stralende huid.

Dus, kortom gezegd: gezondheid, leefstijl en schoonheid zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar en deze drie aspecten heb ik daarom ook laten samenkomen in mijn producten en in mijn bedrijf. Dat is waar ik voor sta en kortom: dat is Vitaliderma Skindiet!

Natuurlijke peeling

Het werkt tegen acne, littekens, anti-veroudering en wordt aanbevolen voor de gemengde en vette huid.

Natuurlijke Peeling Gevoelig

Gezichtsverjonging, aanbevolen voor de gevoelige en droge huid of zomerpeeling.

Detox Massage Wrap

Lichaamspeeling, die drievoudig werkt: scrubben, draineren en anti-cellulitis.

Free shipping

Inside Europe residency

Easy 30 day return

30 days money back guarantee

International guarantee

Offered in the country of use

100% secure payment

PayPal / MasterCard / Visa

Pedir tu
VITALIDERMA SKIN DETOX