Brightening cream spf 50 Waarom heb ik een whitening sunscreen nodig?

Heb je al gehoord van SPF 50 zonnefilters met een witmakend effect? Sinds enige tijd is dit product een onmisbaar onderdeel geworden van gezichtsbehandelingen voor alle seizoenen. gezichtsbehandelingen voor alle seizoenen van het jaar, gezien de opmerkelijke voordelen ervan voor opmerkelijke voordelen voor de gezichtshuid. . Hier geven wij u de sleutels en voordelen van het gebruik van een zonnebrandcrème SPF 50 met whitening effect, de nieuwste revolutie in cosmetica, de perfecte combinatie tussen ingrediënten en actieve bestanddelen . Krachtiger dan een gewone zonnebrandcrème!

Lees dit bericht, leer er alles over en ontdek hoe u uw gezichtshuid er stralend en merkbaar beter uit kunt laten zien. Let op!

Wat is een zonnebrandcrème SPF 50 + Oxygen+ Whitening?

Bescherming tegen de zon is dus van vitaal belang in ons anti-vlekkenplan, maar wat is de beste optie als het gaat om het kiezen van zonnebrandcrème? “De belangrijkste aanbeveling voor een onzuivere of smetgevoelige huid is verschillend naargelang we op zoek zijn naar preventie of correctie. Voor preventie moeten we niet alleen een hoge UVB SPF zoeken, maar vooral een zo hoog mogelijke UVA-bescherming. UVA-stralen zijn de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige veroudering, bekend als fotoveroudering, en ook van hyperpigmentatie of het ontstaan van zonnevlekken. Als u al puistjes op uw huid hebt, hebt u naast een zeer hoge UVA-bescherming ook depigmenterende werkstoffen nodig die uw huidskleur helpen egaliseren. Het eerste dat u in gedachten moet houden is dat de straling die in verband wordt gebracht met het ontstaan van vlekken lange UVA is. Voorts blijkt uit recente studies dat paarsgekleurde zichtbare straling, d.w.z. de straling die het dichtst bij lange UVA ligt, in staat is om bij fototypes van de donkere huid een verhoogde pigmentatie te veroorzaken, zodat voor wie vlekken heeft of er aanleg voor heeft, is het ideaal om naast een lange UVA-filter een fotoprotector te gebruiken, die regenereert en wit maakt.

Free shipping

Inside Europe residency

Easy 30 day return

30 days money back guarantee

International guarantee

Offered in the country of use

100% secure payment

PayPal / MasterCard / Visa

Pedir tu
VITALIDERMA SKIN DETOX